Gå til hovedindhold

Kollegiet

Vi er et mindre bosted i Center for Socialpsykiatri, et midlertidigt botilbud §107 jf. serviceloven. Kollegiet er for dig, der har behov for et midlertidigt bosted. Vi er godkendt til dig, som er mellem 18-35 år, og som kan have forskellige psykiske eller psykiatriske udfordringer.

bagsiden af bygningen med hyggeligt ude miljø

Indhold

  Vi er et mindre midlertidigt bosted i Center for Socialpsykiatri.

  Du finder os på Otiumsvej 6A+6B i et dejligt kvarter nær Herlufsholm Skoven og Susåen. Her har vi rig mulighed for at benytte den dejlige natur, der er omkring os.

  Kollegiet er for dig, der har behov for et midlertidigt bosted. vi kan være trinbrættet til, at du kommer ud og bo i din egen bolig med eller uden støtte i hjemmet.

  Vi er godkendt til dig, som er mellem 18-35 år, og som kan have forskellige psykiske og/eller psykiatriske udfordringer.

  Når du bor på Kollegiet modtager du individuel støtte. Der er faste rammer og aftaler, og vi sørger for, sammen med dig, at din dagligdag har den struktur og sammenhæng, du har brug for.
  vi har et stort fokus på sociale fællesskaber og derfor arrangerer vi sammen med beboerne forskellige aktiviteter, såsom fællesspisning, ture ud af huset og husmøder, hvor din mening er vigtig for vores fællesskab. Udover aktiviteter for bostedet, så samarbejder vi tæt med foreningen Vejen Frem og væresteder, så du har rig mulighed for en aktiv tilværelse, når du bor på Kollegiet. 

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og at der ikke træffes beslutninger om dig og dit liv uden du er med i processen.

  Vi arbejder ud fra empowerment (at give dig din styrke og handlekraft tilbage) og recovery (at komme sig) så  vi kan støtte dig i at få et meningsfyldt liv, så du på sigt kan bo i egen lejlighed.

  Besøg Kollegiet i Næstved

  Du kan altid ringe til os hvis du har spørgsmål, og endda aftale en tid til at komme ud og se kollegiet. Du kan få fat på os i dagtimerne i ugens hverdage.

  Hvordan kommer jeg til at på bo kollegiet?

  Du skal have fat på din visitator for at komme i betragtning til Kollegiet.

  Vi samarbejder med begge væresteder: Perron 1 og Fortuna-Grimstrupvej på Grimstrup 101A samt vores udekørende team i Center for Socialpsykiatri.

  Forrige Næste