Gå til hovedindhold

PERNA

Vi tilbyder et sted fri for fordomme hvor du kan komme og deltage lige så meget som du selv ønsker. Du kan komme og fordybe dig i forskellige aktiviteter og samtidig møde andre en lignende situation.
Vi har åbent alle hverdage.

Indhold

  Velkommen til dig, som har psykiske/sociale udfordringer

  Alle er velkomne i værestedet PERNA. Det betyder at du kan dukke op i åbningstiderne, hvis du har lyst til det. Du behøver ikke deltage i arrangementer, men du kan helt sikkert finde noget at lave hos os.

  PERNA er for dig, som gerne vil mødes med andre i en lignende situation. Vores døre er åbne for alle og du kan komme ind direkte fra gaden, da vi er et uvisiteret værested.

  Du kan komme her hvis du har angst, depression, lider af psykose eller måske er livet bare svært i dag.

  Det er (næsten) kun fantasien der sætter grænser for hvilke aktiviteter du kan lave. 

  PERNA i Næstved - et dejligt værested

  Vi tilbyder et sted fri for fordomme hvor du kan komme og deltage lige så meget som du selv ønsker. Du kan komme og fordybe dig i aktiviteter og samtidig møde andre en lignende situation.

  Vi har forskellige aktiviteter i PERNA og det er (næsten) kun fantasien der sætter grænser for, hvilke aktiviteter du kan lave.

  Vi har lavet PERNA avisen, som beskriver hvilke muligheder der er og den kan du modtage på mail hver 14 dag, hvis du er interesseret. 

  Vi udgiver hv. 14 dg PERNA-bladet  og hvis du er interesseret i at være med til at lave den, er du velkommen tirsdage mellem kl. 08.30 og 12.00 hvor PERNA-avisens redaktion er på kontoret. 

  Hvis du er kreativ, så kan du være aktiv i vores strikkeklub og/eller vores kreative værksted. Værkstedet står for vedligehold af udenomsområderne på Grimstrupvej 101A og her er du også meget velkommen til at melde dig !!
  Vi deltager i fitness m.m.
  Har du brug for at bruge en computer, så har vi et kontor med to arbejdsstationer, hvor du, mod betaling, også kan printe.


  Vi har åbent alle hverdage(se fakta boks).
  Hvis du har lyst til at se stedet eller brug for yderligere info, er i meget velkomne til at kontakte os på , så finder vi udad det sammen.

  Glæder os til at hilse på jer i vores dejlige værested.

  Kan jeg bare komme?

  Hvad skal jeg bidrage med, hvis jeg kommer?

  Ja! Vi tilbyder et sted fri for fordomme hvor du kan komme og deltage lige så meget som du selv ønsker. Du kan komme og fordybe dig i aktiviteter og samtidig møde andre en lignende situation.

  Hvad skal jeg gøre?

  Det eneste du skal gøre, er at dukke op på PERNA Grimstrupvej 101A, 4700 Næstved.

  Forrige Næste